WinGPS™ Marine

Productnr.: 7589

Op voorraad
Levering: direct

49,90


Beschikbare levermethode: Download

WinGPS Marine biedt u moderne, makkelijk te leren navigatieopties voor een behouden vaart. Longpress op de kaart en zet een route uit. De GPS toont u aan boord precies waar u bent. Download de kaarten op uw apparaat en vaar offline altijd op de meest actuele kaartbeelden. Koppel uw AIS via WIFI en voorkom aanvaringen.


Ontwikkeld door Stentec voor navigatie op zeil- en motorjachten, sloepen en kano’s op zee, getij- en binnenwater. Ideaal als u een boot huurt of chartert.

NIEUW 
• Ondersteuning routenetwerk voor binnenwaterkaarten West-Europa en Donau met brug-, sluis- en vaarwegdata. Hierop kunt u supersnel een route uitzetten en aanpassen, waarbij eventuele hindernissen worden aangegeven. Met vaarwegnaam en km tijdens het varen.
• Smart labeling voorkomt overlap tekstlabels (ook met vaarwegen) voor een optimaal kaartbeeld. Brug- en sluisdata zijn nu altijd goed te lezen op CourseUp roterende kaarten.

Highlights
• Navigeren op actuele vaarkaarten van Stentec, Imray, NOAA en Delius Klasing
• SD-card support voor kaartenopslag
• Beheer trajecten, kaarten, routes en waypoints
• NOAA World GRIB-files: wind, luchtdruk, neerslag en temperatuur
• AIS en GPS te koppelen via een draadloze WIFI of Bluetooth verbinding
• Voorkom aanvaringen met de snelheidsvectoren van AIS-schepen
• Man-over-boord-knop helpt de verloren bemanning weer te vinden
• Met GPS positie meelopend kaartbeeld. NorthUp, CourseUp (Marine) of HeadUp (Plus)
• Harmoniemodel KNMI met gedetailleerde weersvoorspelling (Plus)
• NOAA-golfvoorspelling op zee wereldwijd (Plus)

In-App purchase
Bij de eerste installatie van WinGPS Marine krijgt u WinGPS Marine Lite met beperkte functionaliteit. Ideaal als kaartviewer met GPS-ondersteuning. 

Na aanschaf van WinGPS Marine ontgrendelt u de volledige functionaliteit voor uw persoonlijk navigatie systeem. U kunt dan routes uitzetten, GRIB-files downloaden, gevaren tracks opslaan en GPS en AIS koppelen. Gebruik de handige tijdbalk om de voorspelde wind, regen, luchtdruk en AIS-objecten te zien op uw kaartscherm. 

Met de WinGPS Marine Plus-upgrade kunt u verschillende boordinstrumenten koppelen d.m.v. een draadloze verbinding aan uw boord-PC, multiplexer of AIS-transponder. Stromings- en getijdenvoorspelling kunt u in de dataplotter weergeven en op de kaart tonen. Ook het geavanceerde Harmonie-weermodel van het KNMI wordt ondersteund en NOAA-golven wereldwijd.

Kustfijn
Getijmodel van Rijkswaterstaat met 2-daagse windafhankelijke voorspelling van getijstroming en waterstanden op Waddenzee, IJsselmeer, Markermeer, Randmeren en Zeeland. Rode dieptelijnen begrenzen het veilige vaarwater afhankelijk diepgang, getij en op/afwaai door wind. Kustfijn kan worden besteld in de app of in Stentecs online shop.

Kaartdekking & installeren van kaarten
Wanneer u WinGPS Marine opstart krijgt u automatisch de (online) topografische basiskaart van ESRI te zien. Zo kunnen ook de NOAA-kaarten van de VS worden aangezet en de gratis wereldkaart worden gedownload via het Kaartbeheer.

Voor veilige navigatie kunt u digitale waterkaarten aanschaffen op www.stentec.com. Het is ook mogelijk om kaarten in de app of via Google Play™ aan te schaffen. Uw kaartensets mag u op 2 apparaten installeren, met nog een 3e als reserve. Bijvoorbeeld op uw Android-tablet en navigatielaptop met WinGPS 5.

Klanten die dit product kochten, kochten ook

WinGPS 5 Navigator
149,00
Vaarkaart Belgie
98,90
Vaarkaart Nederland
125,90

Blader door deze categorie: WinGPS Marine App